Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

4Food poate publica pe website produse/promotii practicate de catre aceasta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil.

Astfel, 4Food isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre 4Food, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

4Food raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Dreptul de a renunţa la contract si returnarea produselor, altele decat cele alimentare:

Cu privire la dreptul de a renunta la contract si la returnarea produselor a cumparatorului , acesta beneficiaza de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului “.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea.

Adresa la care se va face returnarea comenzii este: Calea Chisinaului nr. 29, Corp C40, Camera 4, Iasi, Romania

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti suna la 0749 080 526 sau scrie la contact@4food.ro

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vreti sa primiti banii inapoi si sa renuntati la comanda, acestia va vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ati informat asupra deciziei dumneavoastra. Vom face tot posibilul ca suma sa va fie returnata cat mai curand.

Informarea se va trimite pe email la contact@4food.ro

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • Produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;